Når The AI Møt BT Speaker

- Mar 27, 2018-

AI er en av de mest populære teknologiene i 2018. De store Internett-gigantene har lagt ut AI-industrien. Vi kan ikke tro på hva som ville skje når AI møter BT-høyttaleren.   Ta et eksempel, en smart video trådløs Bluetooth-høyttaler, den har lyttet til musikk, ser på drama, videosamtaler og tidlig utdanning for å følge andre funksjoner. Det kan koble flere smarte hjemmeprodukter til å skape en virkelig smart hjemme-plattform og samtidig bli en kvalifisert livassistent.

Funksjonene for å lytte til sanger og se dramaer er kjent for oss. Funksjonen til videosamtaler er fortsatt veldig bra. Det kan også ringe og motta taleanrop hjemme. Samtidig kan den realisere videosamtaler med flere partier, automatisk ta opp videoer og generere familiefolkalbum. Andre funksjoner.

Det er også et "encyclopedia of encyclopedias". Spørsmål om været, veiforhold, oversettelser, oppskrifter og staving av kinesiske tegn kan stilles direkte. det kan besvares hjemme. C ontent og rike encyclopedia ressurser, inkludert 10 millioner musikkbibliotek, massiv video, la oss nyte vår tid mye moro.

 

Blå tann høyttaler med AI TEC, trenden mot. Vi kommer

Et par:Suprises From Hongkong Fair (april) Neste:BT-høyttaleren for eldre, et annet stort marked for mindre,