Vanntette høyttalere er laget av metallmateriale

- Jul 04, 2017-

Vanntett horn er så vanntett og eksplosjonsbeskyttet

Vanntett:

Etter vanning, oversvømmelse, regn, fuktig luft erosjon, Vanntett Speaker pickup pickup funksjonen vil ikke bli skadet,

Vanligvis behandlet i to henseender,

For det første bruk av vanntett mikrofon for å beskytte mikrofonfunksjonen, fordi mikrofonen er åpen for omverdenen for å samle lydkilden.

For det andre, mikrofon styling design, i tillegg til mikrofonen utenfor den interne strukturen av pickup, spesielt kretsdelen, helt forseglet.

I lys av de generelle omstendighetene vil overvåking av oppsamlingen være i samsvar med høyden og installasjonen av regndekke, slik at muligheten for flom ikke er, Vanntett Speaker kravene til den mer fremtredende fuktigheten.

Eksplosjons-sikker:

For å unngå sirenen ved ondsinnet vold, slik at feilfunksjonen faller opp.

Generelt om formen på materialet på utformingen av den lukkede.

Ta et metallmateriale, kan ikke åpne formdesignen.

Vanntett høyttaler er en miniatyr med en vanntett ytelse for høyttaleren. Denne høyttaleren er hvordan lyden, det vil si lydprinsippet, Vanntett Speaker, følgende lar Wujin Yueda elektroakustisk å introdusere prinsippet om neste vanntette høyttaler.

1. Den vanntette høyttalerens magnetiske krets utgjør et sirkulært magnetisk gap med et jevnt magnetfelt (størrelsen og retningen av magnetisk induksjon er den samme).

2. Vanntett høyttaler vibrasjonssystem ved ledningen rundt ringen inn i ringen og membranen forbundet med sammensetningen.

3. Stemmespolen blir matet inn i signalspenningen, den nåværende, vanntette høyttaleren stemmespolens skjære magnetfeltlinjer, som resulterer i kraft, drevet membran opp og ned sammen, vibrerer lyden av den tilsvarende lyden.

4. Hele prosessen med vanntett høyttaler er: elektrisk kraft - lydkonvertering.

For vanntette høyttalere er lydprinsippet i utgangspunktet det samme, men også en prosess med elektroakustisk konvertering.


Et par:Lydkvaliteten til høyttalerne Neste:Utendørs LED lampe reisehøyttaler