Vanntett høyttaler med anti-drop-funksjon

- Jul 27, 2017-Vanntett høyttaler for å gjøre mer vannbehandling på følgende to måter:

1, den ytre overflaten av boksen alt innpakket med glassfiber, til glasset tørker og deretter polert, malt, det generelle behovet for å spray maling 3-4 ganger, slik at esken kan gjøre vanntett ytelse, men også å beholde den opprinnelige overflaten.

2, den andre er mer avansert vanntett behandling er i esken på spalten gjentatte ganger børsting vanntett plast plast maling, slik at vanntett maling penetrasjon i boksen av spalten, kan du øke boksen av tetting, men også Kan ha en dypere beskyttelse av boksen. Box maling helt naturlig lufttørket, polert maling og andre prosesser, Vanntett Speaker, men også for å beholde den originale høyttaleren. Speaker vanntett har også en viss teknisk, ikke bare bruke noe vanntett lim på linjen, vanlig lim etter smøring, vil påvirke høyttalerdempingen, vanntett høyttaler som påvirker lydkvaliteten på høyttaleren. Frontdekseldeksler må bruke profesjonell vanntett svamp for å gjøre det, for ikke å så lenge regn og så videre og råtne. Høyttalerkontakt og stikkontakt skal forsegles med glasslim.

Vanntette høyttalere løsner hovedsakelig manglene på høyttaleren i vannet, for alle typer vanntette telefoner, vanntette kameraer og vanntette elektroniske produkter, det vil si Vanntett Speaker støv og vann påvirker ikke lydkvaliteten. Nåværende bruk av mobiltelefoner mer og mer i mange tilfeller er applikasjonen også mer og mer, for eksempel når som helst, hvor som helst for å ta bilder, når som helst, hvor som helst for å lytte til musikk, og så videre, stiller telefonens miljøtilpasningsevne fram flere krav , for eksempel sjokk, Spray vanntett, støvtett. Vanntett høyttaler jordskjelv oppnås ved å legge til et polstringsmateriale, og vanntett og støvtett oppnås ved å bruke et tetningsmateriale og et vanntett materiale.

Funksjoner av vanntette høyttalere:

1. Værbarhet: Ved lav temperatur, høy temperatur, hard miljøstabilitet og god værbestandighet.

2. Støvsikker: utmerket støvbestandig ytelse, kan hindre at små støv kommer inn i elektronikkene på innsiden.

3. Fleksibilitet: Akryl og polyetylen PE er veldig tynn, men veldig myk, vanntett høyttaler med god kompresjonsytelse.

4. Ultra-thin: 0.15mm, for å støtte produktet av ultra-tynn og miniaturisering (i henhold til kundens behov tilpasset tynn tykkelse).

5. Støtsikker: Med utmerket støt, anti-drop-funksjon, for å forhindre panelet og boksvarianten, er støt, buffer, anti-drop et utmerket valg.

6. Vannmotstand: Akryl og polyetylen PE er vanntette materialer innen høy kvalitet. Akryl VHB serie tape med mer utmerket vanntett ytelse.

Med krav til livskvalitet blir høyere og høyere, Vanntett Speaker telefonen er vanntett. Vanntette horn hindrer internt trykkoppbygging under drift. Denne fordelen reduserer risikoen for for tidlig utstyrssvikt, og sikrer at enheten alltid leverer overlegen lyd gjennom hele livssyklusen.


Et par:Høyttaleren er slutten av hele lydsystemet Neste:Stasjonære høyttalere har gjort et nytt gjennombrudd