Vanntett Horn vedtar metall materiale Design og produksjon

- Oct 17, 2017-

Pålitelig, energisparing og miljøvennlig vanntett horn for å møte behovene til mennesker i alle retninger.

Vanntett horn hvor vanntett og eksplosjonssikre

Vanntett bolig:

Etter vann pouring, vil flom, regn, fuktig luft erosjon, vanntett horn plukke opp lyden funksjonen ikke bli skadet,

Generelt behandlet i to områder,

Først, bruk av vanntett mikrofon hodet å beskytte funksjonen mikrofon, vanntett høyttaler fordi mikrofonen er åpen for omverdenen samle lydkilder.

Andre forseglet vanntett Hornet molding design, i tillegg til mikrofonen utenfor vanntett Hornet intern struktur, vanntett høyttaler spesielt delen krets, helt.

I lys av den generelle situasjonen, overvåking av vanntett horn vil være i henhold til det høye stedet og installere regn maske, så muligheten for flom ikke er stor, vanntett høyttaler etterspørselen etter fuktighet er mer fremtredende.

Eksplosjonssikre egenskapen:

Unngå en vanntett horn av ondsinnet vold, slik at lyden av funksjonen er ineffektivt.

Vanligvis materialet på figuren av lufttett å håndtere.

Ta metall materialet, ikke åpne form design.

Vanntett Hornet godtar Telegraph nummeret oppgitt av media spilleren eller mottaker og konverterer den til hørbar lydbølger med høyttaler nær øret. Hodetelefonene er generelt bredere, Transat mediespillere og er forbundet med en plugin. Fordelen er å lytte til stereo alene uten å påvirke andre, vanntett høyttaler eller å skille lyden av omgivelsene og hjelpe folk som bruker den i støyende miljøer som platestudio, DJs, reiser, og sport. Hodetelefoner brukes for telefoner og radioer, vanntett høyttaler men med utbredelsen av bærbare elektroniske enheter, hodetelefoner brukes for mobiltelefoner, Walkman og radioer. Bærbare spill og digitale lydspiller og så videre.


Et par:Høyttaleren har endret talerens uttale effekt Neste:Musikkilder av Wi-Fi-høyttalere