Vanntett Horn vedtar materiale metalldesign

- Oct 26, 2017-
Vanntett horn, inkludert casing, horn, der casing er gitt med et antall lyd hull, hornet er låst på casing av skruer, som kjennetegnes ved at en vanntett gummi er fylt gapet dannet mellom Hornet og casing. Helst, vanntett høyttaler vanntett gummi i samme vannrette overflaten som lyd hullet er ordnet på en måte som omgir lyd hullet. Helst er en første hevet vrbord posisjon arrangert på en vanntett gummi med lyd hullet på samme vannrette overflaten. Helst, vanntett høyttaler første hevet vrbord posisjon er en sirkel. Helst arrangeres en andre konveks ribben på siden av vanntett gummi vinkelrett på Planet av lyd hullet. Helst, hevet vrbord posisjon er to sirkler. Sammenlignet med eksisterende teknologi, som nytte modell av horn og casing mellom fylling med vanntett gummi, vanntett høyttaler gjennom plast deformasjon av gummi, kan oppnås mellom Hornet og chassis den trange og gummi på settet med konveks vrbord, vanntett effekten er bedre, og enkel å demontere og reparere.

Vanntett horn hvor vanntett og eksplosjonssikre

Vanntett bolig:

Etter vann pouring flom regn, fuktig luft erosjon, vil vanntett høyttaler pickup lyd funksjonen ikke bli skadet,

Generelt behandlet i to områder,

Først, bruk av vanntett mikrofon hodet å beskytte funksjonen mikrofon, vanntett høyttaler fordi mikrofonen er åpen for omverdenen samle lydkilder.

Andre utformingen av pickupen er forseglet, bortsett fra den interne strukturen til pickup, spesielt krets delen, som er fullstendig forseglet.

I lys av den generelle situasjonen, overvåking pickupen vil være i henhold til det høye stedet og installere regn maske, så muligheten for flom ikke er stor, vanntett høyttaler etterspørselen etter fuktighet er mer fremtredende.

Eksplosjonssikre egenskapen:

Å forhindre henting fra ondsinnet vold, slik at lyden gjenvinne funksjonen er ineffektive.

Vanligvis materialet på figuren av lufttett å håndtere.

Ta metall materialet, vanntett høyttaler åpne ikke form design.


Et par:Musikkilder av Wi-Fi-høyttalere Neste:Anbefalte Wi-fi høyttaler