Det er mange typer høyttalere

- Jul 27, 2017-


Høyttaler, også kjent som høyttalerkassen, jobber i forskjellige bånd av høyttalere plassert i en spesialdesignet boks, deleren til effektforsterkerens utgangssignal, fordelt på høyfrekvens, mellomfrekvens, lavfrekvenssignal henholdsvis til den tilsvarende Høyttaler for å reprodusere systemet. Mange typer høyttalere, funksjonsområde, klassifikasjonsmetoder er også forskjellige. Vanlige klassifikasjonsmetoder er som følger:

I henhold til bruk av poeng: gulvhøyttalere, aktive høyttalere, surroundhøyttalere, bokhyllehøyttalere, ** høyttalere. I henhold til driftsfrekvenspunkter: subwoofer, flerfrekvente høyttalere, 2 frekvenshøyttalere, 3 frekvenshøyttalere. Ifølge de interne strukturpoengene: lukkede høyttalere, inverterte høyttalere, høyttalere tomme høyttalere for høyttalere, symmetriske drevhøyttalere, labyrinthøyttalere, dumbbell høyttaler. Følgende ofte brukte høyttalere introduserte:

(1) Strukturen til den forseglede høyttaleren er vist i figur 155 (a). Den består av boks, høyttaler, lydabsorberende materiale. Bak høyttaleren er forseglet, foran høyttalermunnen, vil den bli installert i en helt forseglet fjær i esken, boksen sin stemme blir i utgangspunktet straffet, høyttalere høyttaleren før og etter lydbølgene å skille fra.

Høyttaleren har tre hovedfunksjoner:

(1) rolle resonans boksen. Her er høyttaleren lydkilden, den utgav lydbølgene på grunn av resonansen til høyttaleren resonerer, lyden styrkes. Det er som en fiolin, Høyttalere hvis bare fire strenger, ikke gourdformede pianoboksen, det er umulig å resonere, det er umulig å utstede så høyt, melodisk, søt stemme. Huqin er også tilfelle, det er et sylindrisk deksel av slangens kuleboks. På samme måte er høyttalerne de øvre og nedre trommene skinn, midt på fatet er resonansboksen. Jeg lurer på om du allerede har tenkt at trommene er så tykke og lave at de har mye å gjøre med sine robuste resonansbokser. Du kan prøve at lyden fra høyttaleren fra høyttalerne kommer ut, lyden vil bli endret.

(2) for å løse problemet med kortslutning. En lydhøyeffekt på en høyttaler er ikke ideell. Fordi på et tidspunkt beveger kjeglen seg fremover, luften foran blir komprimert og tettheten øker, og lufttettheten bak kjeglen er mindre og blir sparsom. Så før og etter lydbølgen er bare omvendt, Speakers når baksiden av lyden bølger rundt til forsiden, vil spille en rolle i offset, denne samtalen kortslutning. Spesielt for lavfrekvente lydbølger er enda mer. Så den generelle hornbaseffekten er spesielt dårlig. Hvis høyttaleren er plassert i høyttaleren, skilles høyttalerkortet fra lydbølgene før og etter, eller de to omvendte lydbølgene behandles riktig for å gi en normal bane til lyden til wooferen, slik at lavfrekvent lydbølgene er mer effektivt utstrålt Gå ut og gi full avspilling til forestillingenes ytelse. For eksempel, Høyttalere med lydabsorberende materiale til keglen bak absorpsjonen av lydbølger, for å hindre at det forstyrrer (dette er prinsippet om lukkede høyttalere). Eller fasen av lyden bak keglen er reversert, slik at den er foran samme fase, og deretter sendt til forsiden, Høyttalere og forsiden av lyden overlappet (dette er prinsippet om inverterte høyttalere), så ikke bare vil svekke lyden. Lyden er forbedret.

(3) for å håndtere riktig lyd for å redusere forvrengning, forbedre lydkvaliteten.


Et par:Høyttaler har funksjonen av resonansboks Neste:Indikatorer For høyttalere