Høyttaleren har endret talerens uttale effekt

- Oct 17, 2017-


En høyttaler er en elektronisk enhet som konverterer et elektrisk lyd signal til en lyd.

Bruk av høyttalere:

1, lyden å håndtere, høyttalere slik at forvrengningen lyden blir mindre, gjøre det vakrere og mer behagelig.

2. lydbølge og lyden åker er behandlet, høyttalere slik at stemmen er ikke svak, men forbedrer effekten av vocalization.

3, endret talerens uttale effekt, slik at lyden gjennom høyttaler resonans etter forsterkning lydkvaliteten.

Høyttaleren selv sjarmerende er hans tonekontroll, du har ikke komprimere tilfelle, vil du finne at piano, høyre er også svært viktig, skal være veldig søt, klang, høyttalere intensiteten er hvordan, partikkel følelse av hvordan , Dette er tiden for å teste din rett hånd. Se på gamle Joe noen ganger piano er lite forvrengning når den brå forvrengningen av den store, og det er et rush av følelsen, dette er sjarmen til høyttaleren, lite kraft når stykket, vil være veldig søt, force litt, forvrengningen kom ut , Folk bruker slike et middel til å kontrollere uttrykket av deres Harper. Dette er høyttaleren etter lenge du forstår høyttaler, og deretter øve. Kontrollen, pluss volumkontrollen på gitar, kan gjøre en masse frekvensbånd av klang. Dette er delene som aldri brukes av synthesizeren, så mye folk når du virkelig gi deg en god del kroppen høyttaler, høyttalerne må du se om du har makt til å kontrollere den.

Høyttaleren er helt lydsystemet i terminalen, dens rolle er å konvertere lyd makt til tilsvarende lyd energi og utstråler det plass. Det er en svært viktig del av lydsystemet, oppgaven med å snu elektriske signaler i hørlig signaler for menneskelige ører å høre direkte.

Den hørbare delen av høyttaleren er høyttaleren, men hvorfor bruke høyttaleren i stedet for høyttaler?

Årsaken til eksistensen av skapet er hensikten med den boksen-hovedsakelig for å hindre høyttaler vibrasjon filmen foran og bak det akustiske signalet direkte skjemaet løkken, resulterer i bare en liten bølgelengde på videregående lavfrekvent lyd kan spres , Høyttalerne mens andre lydsignalet er lagt av forskyvningen.

Den fysiske modellen av høyttaleren er å åpne et hull i en veldig stor stive barriere plate, installere høyttaleren, slik at lydsignalet på forsiden og baksiden av høyttaleren ikke vil danne en loop, som resulterer i en sonic loop.

Men i praksis høyttaleren er umulig å lage uendelig, så folk på baksiden av en høyttaler med en barriere plate for å danne en lukket plass for å sikre positiv overføring av akustiske bølger.

Etter problemet: høyttaler lufttett på grunn av atmosfærisk trykk, høyttalere boksen er bedre til rette for lavfrekvent stemme reduksjon, slik at volumet på generelle høyttaleren er basert på høyttaler av bass å beregne et kompromiss data.


Et par:Stasjonære høyttalere er mest brukt Neste:Vanntett Horn vedtar metall materiale Design og produksjon