Høyttaleren er det ideelle valget spille musikk

- Sep 29, 2017-


Høyttalerne er lyd enheter, høyttalere, subwoofer og så videre. En høyttaler inkluderer høy, lav, middels tre høyttalere, tre typer, men ikke nødvendigvis tre.

Høyttaler (også kjent som klasse A høyttaler) av høyttaler utgangsnivået av to (eller to) transistorer er alltid i en ledende tilstand, altså om det er ingen Signalinngang å opprettholde gjennomføring nåværende, høyttalere og to strøm er like toppen av AC-strøm , deretter kommunikasjonen maksimal signalkvalitet tilstanden til belastningen. Når det ikke er noe signal, sirkulere to transistorer tilsvarende gjeldende, så det er ingen ubalansert strøm eller spenning på utgang midtpunktet, så ikke gjeldende inndata høyttaler. Når signal tendens til positive, høyttalere ut transistor over linjen kan tilførsel av nyere, lavere produksjon transistoren er relativt redusere gjeldende, som følge av gjeldende ubalanse, så i høyttaler og push høyttaler lydsignal. Arbeidsmodus høyttaleren har beste linearitet, hver utgang transistor forsterker signalet hele bølgen, det er ingen tvers forvrengning (skifter forvrengning), selv om de negative tilbakemeldingen ikke brukes, høyttalerne den åpne sløyfen forvrengning er fortsatt svært lav, så Det kalles som den mest ideelle forsterke kretsteknikk for lyd. Men dette design fordeler og ulemper, den største ulempen av høyttalere er ineffektiv, fordi det ikke er noe signal når det er fremdeles full dagens tilsig, elektrisk energi til høy varme. Når nivået øker, noe makt kan angi belastningen, men mange fortsatt slå i varmen.

Høyttaleren er det ideelle valget spille musikk, det kan gi en svært glatt lydkvalitet, tone mellow varme, diskant gjennomsiktig åpne yang, fordelene nok til å kompensere for sine svakheter. En klasse A makt høyttaler er fantastisk, for å effektivt håndtere varme ødsling problemet, taleren må vedta en stor radiator. På grunn av sin lav effektivitet, høyttalere tilførsel av elektriske apparater må kunne gi nok strøm. En 25W høyttaler strømforsyning er dugelig av minst 100 watt AB klasse høyttalere. Så størrelse og vekt klasse A maskinen er større enn AB, er som gjør produksjon koster økningen og prisen dyrere. Generelt er høyttalerne priset til omtrent dobbelt ganger eller mer av tilsvarende power AB klasse høyttaler maskinen.


Et par:I bil Bluetooth-høyttalere Neste:Høyttaleren er enhet for lydutdata