Én-sylindret bærbare Mini Bluetooth-høyttalere

- Jan 14, 2017-

Mini bærbar Bluetooth høyttaler uttale enheten har hovedsakelig et horn, en horn + abass radiator, fase hull og horn + Horn membran type og så videre. Funksjonelt deles inn ett-tube mini Bluetooth-høyttalere og utendørs mini Bluetooth-høyttalere og så videre.

Single-tube mini Bluetooth-høyttalere

Bluetooth høyttaler start i denne enkel ett-tube Bluetooth høyttaler de mest velstående. Strukturen er enkel, uten spesielle kundestøtte, tiltrekker mange produsenter, på grunn av sine billige prisen er veldig populært med nye Bluetooth høyttaler publikum liker, og at utallige høyttalere på markedet. For folk å forstå og bli kjent med Bluetooth høyttaler ingen liten bidrag. Men på grunn av dens lyd kammer hulrom er også liten, produkt homogenizationof alvorlige begrensninger, lave priser for sin egen forhold, høyttaler lydkvaliteten er vanskelig å bryte gjennom, relativt korte batterilevetid, hovedsakelig i 2-3 timene, causesthe høyttaler bruke begrensninger, de fleste kan bare brukes på plass. De fleste av itsusers på lydkvalitet ikke nødvendig, så billig og vanlige single-rør Bluetoothspeaker gjør det enkelt for publikum å kjøpe.

Én sylinder mini utendørs Bluetooth høyttaler

Siden den vanlige mini Bluetooth høyttaler er vanskelig å møte krav ofoutdoor miljøet, kommer utendørs mini Bluetooth høyttaler til å være. Trådløs, transportabel, hjem for utendørs bruk kan være, kan oppfylle de grunnleggende vanntette knuse-resistente kravene å møte de enkle idretter, men også på grunn av begrensning av størrelsen er for liten, lydkvaliteten ikke kan være større gjennombruddet eneste gjennombruddet i portabilitet og vanntett på høsten, 3-5 timer batteri lifeon området bare for en kort utendørsaktiviteter. Utendørs Bluetooth høyttaler som overgangsordning produkt, prisen er relativt billig. Den største fordelen med denne typen ofspeaker er kompakt, bærbar, lett å bære, men med lomme på den andre siden er lydkvaliteten, dårlig bass, kortere batterilevetid og andre mangler.

Et par:Anleggsteknikk vanntett høyttalere Neste:Kjøpe Bluetooth foredragsnotatene