Anbefalte Wi-fi høyttaler

- Oct 06, 2017-

Det finnes to typer felles produkter på markedet, som Sonos spille serien, Libratone's ZIPP-serien og Bose SoundTouch serien. En annen kategori kommer fra gigantene på Internett: amazon's Echo, Google GuGe hjem og Microsoft, for eksempel vil holde hendene med samsung elektronikk å lansere sin egen wi-fi lyd tjeneste denne høsten.


Kategorien tidligere fokuserer mer på "spille musikk", som har som mål å gi brukerne bedre lytteopplevelse opprinnelige misjon og flere scenarier. Den siste kategorien regnes som inngangen til smart hjem oppsettet, som har som mål å utforske ulike muligheter for fremtidige husholdning som Talekontroll, som er egnet for teknologi-entusiaster som liker ulike metoder for spill. Men siden begge er i kategorien av wi-fi, er det ikke mye forskjell mellom to i prinsippet og funksjon.


Tidligere tar Libratone's ZIPP serien som et eksempel, som kan spille musikk i skyen gjennom sin egen APP, og også gi push moduser som Airplay, Qplay, DLNA og med bluetooth-tilkobling, som i stor grad øker bruken av scenen. Libratone også ser en annen nød for hjemmestereoanlegg, som er å flytte.

Mange trådløst systemer på markedet er avhengig av eksterne kilder for bruk, og mens wi-fi-signaler er overalt i rommet, stereo kan ikke flytte fra strømledningen. Og ZIPPS innebygde svært lange lengre batterilevetid løser dette problemet.

 

Representanter for sistnevnte må være Google hjem, det ikke bare kan brukes å lytte til musikk, og kan foreta Talesøk og talekontroll, koble lyd til lys, termostat, etc., gjør det kan være et kontrollsenter av familien. Det er klart at GuGe hjem brukes hovedsakelig som en lyd aktivisering enhet for å gjøre Google inngangen til smart hjem-systemet. Dette er også Hovedformålet med bedrifter som amazon og Microsoft inn feltet intelligent akustikk. Selvfølgelig, smart hjem trenden er hard, tidligere lyd produsenten, fremtiden i denne retningen for å fremstille produktet er også svært sannsynlig.

 

Det er et annet interessant fenomen. Hvis du oppdager, synes stereo å være "får mer og mer runde". Ovennevnte ZIPP, hjem, Invoke og Bose ny bluetooth høyttaler SoundLink rulleres serien har en sylindrisk utseende. Dette design ikke bare nylig har Libratone før ZIPP på generering av produktet Libratone ZIPP på klassiske vedtatt denne design: superposisjon av sylindrisk kropp og FullRoom Libratone patent teknologi, gir 360 ° surround lyd feltet. I mellomtiden gjør utformingen av sylindriske utforming det også enklere for stereo å integrere i hjemmet miljøet. Dobbelt verdien av form og funksjon gjør dette innovasjon populær blant mer audio produsenter.


Et par:Vanntett Horn vedtar materiale metalldesign Neste:I bil Bluetooth-høyttalere