Bærbare Bluetooth-høyttalere er mer populære blant unge mennesker

- Sep 20, 2017-


Nå om de eldre eller unge fritid tid for å lytte til musikk har blitt vanlig vanen og hobbyer, så til ferie tur også Huan med en høyttaler og familie og venner for å dele musikk. Gradvis fant jeg at de bærbare Bluetooth-høyttalerne er stadig mer populære blant unge mennesker.

Bærbare Bluetooth høyttaler har en avrundet design i det hele, og en fremtredende krok kan du feste den til en ryggsekk, sykkel og de fleste reise utstyr. Høyttaleren også forbereder en 30-cm lange 3,5-millimeter standard hodetelefoner kabel for musikk avspillingsenheter som ikke støtter trådløse Bluetooth-tilkoblinger. Bærbare Bluetooth høyttaler offisielt sier det har smart kabeldesign, som betyr at linjen automatisk krymper tilbake til bunnen av det transportabel Bluetooth høyttaleren når den ikke er koblet til hodetelefonkontakten på avspillingsenheten musikk.

Bærbare Bluetooth høyttaler med en diameter på 40 mm hørbar enhet, bærbar høyttaler kraft kan enn svak bassen, transportabel Bluetooth høyttaler dette produktet bruker en innebygd bass invertert-fase hull design, gjøre høyttaleren i driveren enheten ved små kan har også mer tilfredsstillende ytelse i bass.

Bærbare Bluetooth høyttaler er drevet av et innebygd oppladbart batteri, som offisielt kan tilfredsstille bruk av 5 timer kontinuerlig musikkavspilling. Selvfølgelig, bærbare Bluetooth høyttaler hvis du har mer enn 5 timene å gå utenfor, kan du også ta en stor kapasitet mobile strømforsyning, som kan lades via micro USB kabel-kontakten på skroget.

Bærbare Bluetooth høyttaler utseende er liten og nydelig, fargen er veldig livlig, transportabel Bluetooth høyttaler dette produktet har svart, hvit, rød, blå og grønn fem farger kan velge. Høyttaleren i Amazonas i Kina, den laveste prisen, for 439 yuan, de andre produsentene tilbyr mer enn 500 yuan.


Et par:Invitasjonsbrev Neste:Lyden av høyttaler