Bærbare Bluetooth-høyttalere er svært kompatibel

- Jul 27, 2017-

Bærbare Bluetooth-høyttalere med et vakkert avant-garde utseende, utmerket industriell design, kraftig lyd å erobre mye high-end spillere hjerte, tidligere i lang tid har vært den mest ettertraktede tusen yuan bærbare Bluetooth trådløs høyttaleren.

Bærbare Bluetooth-høyttalere med en veldig enkel kube design, men flyet i skjermbildet høyttaler og knapper og andre detaljer av design, men folk føler veldig imponerende, full av trenden.

Bærbare Bluetooth-høyttalere er også svært passende størrelse, lengde, bredde, høyde, henholdsvis 15,1 cm, 4 cm, 5.7 cm. Produktet har en meget solid materialer og utførelse, transportabel Bluetooth høyttaler og dens vekt er bare om 347 gram. Samlet lys en hånd å ta tak i håndflaten vil ikke føle for stor vil ikke føle delvis vasken.

Trådløse høyttalere i henhold til de forskjellige måtene å transportør kan deles inn i to kategorier, er at vi snakker om i dag gjennom Bluetooth trådløs høyttaler koblet, og den andre er tilkoblet via WiFi trådløse høyttalere, to trådløs høyttalerne har sine egne fordeler. Bærbare Bluetooth-høyttalere har tre viktigste fordelene:

1 teknologi er modne, transportabel Bluetooth høyttaler sunne og miljøvennlige

Bluetooth er en trådløs teknologi standard som muliggjør kort rekkevidde datautveksling mellom fast utstyr, mobile enheter og bygningen personlig nettverk. Bluetooth-teknologi begynte for lavt strømforbruk og langdistanse overføring, som også gir utvikling av trådløse bærbare Bluetooth-høyttalere la tekniske grunnlaget. Bærbare Bluetooth høyttaler samtidig, den Bluetooth produkt utgangseffekten er bare 1 milliwatt, stråling er bare et par tideler av telefonen, er en kan brukes til medisinske feltet for trådløs overføring.

2, kompatibilitet, programmet base store

Fra perspektivet til mobiloperatør, Bluetooth er det bare trådløs forbindelsen uten behov for en sender, trådløse applikasjoner i kort rekkevidde trådløs programmer har også den største basen, de gjeldende kommersielle bærbare Bluetooth-høyttalerne bruker Bluetooth 4.0 standard, transportabel Bluetooth høyttaler slik Bluetooth kan kobles til flere enheter, som er ikke tilgjengelig i WiFi trådløse høyttalere.

3, enkelt å koble, transportabel og lett

Bluetooth-tilkobling er veldig praktisk å bruke, etter den første sammenkoblingen tilkoblingen, neste bruk uten å koble igjen. Bluetooth trådløs høyttaler i portabilitet er også langt bedre enn WiFi trådløse høyttalere, bærbare Bluetooth-høyttalere er innebygd batteri, levetid kan vanligvis garantere ca 10 timer, kan bære, for å møte når som helst, hvor som helst lytter til musikk behov, Bærbare Bluetooth høyttaler spesielt i friluft kan også brukes så portabilitet er en av funksjonene i bærbare Bluetooth-høyttalere.

Kjøp forslag:

1. gi prioritet til store merker

Gi prioritet til store merkevare av bærbare Bluetooth-høyttalere, men dette er ikke basert på "den dyreste er beste" prinsippet, men for objektiv vurdering av virkeligheten, den første høyttaleren er behov for teknologi opphopning av produkter, enten det er lydkvalitet eller utseende Design er behovet for mange års produktet erfaring for å oppnå ønsket opplevelse, spesielt den lyd delen, transportabel Bluetooth høyttaler ingen god produktdesign, igangkjøring, produksjon akkumulering er det vanskelig å oppnå perfekt lydkvaliteten på showet, så Velg offentlig anerkjent merkevare er valgt konstant rettssikkerhet bærbare Bluetooth-høyttalere.

2. penger er ikke tilfeldig blomster

Bærbare Bluetooth-høyttalere pris titalls stykker til tusenvis, titusener av prisklasse, så mange vil være mer tangled, mellom merkevaren og pris nølte, dette problemet, etter år med personlig erfaring, for deg i den beste måten å kjøpe ting er å bestemme budsjettet, fordi alle har en selvstendig forventet rimelig pris (unntatt lokale tyranner), i denne psykologiske prisen, du går til samme pris forskjellige merker av fordeler og ulemper, gjennom sammenligning å velge egne behov å møte de bærbare Bluetooth-høyttalerne, bærbare Bluetooth høyttaler slik at selv om enkel og grov, men også de fleste lett vei.

3. Fokuser på personlighet

Dette er hovedsakelig basert på personlige hobbyer, som noen mennesker som tekstur av metall høyttalerne, noen foretrekker tre høyttalere, noen mennesker vil de bærbare Bluetooth-høyttalerne på radio å gjøre, håpet at bærbare Bluetooth-høyttalere kan støtte NFC funksjon, og Bluetooth headset portabilitet, men må også vurdere batterilevetid, samt enkel operasjon eller ikke, dette er behovet for å fokusere på stedet.


Et par:Indikatorer For høyttalere Neste:Vanntett horn adopterer metallmateriale design