Indikatorer For høyttalere

- Aug 30, 2017-


Arbeidet med PC høyttaler er faktisk et bestemt datoområde lydkraft signaler gjennom konvertering-modus i et lite forvrengning og nok lydtrykknivået av hørbar lyd.

En desktop høyttaler er en av de svakeste enhetene i en lydenhet, og det er en av de viktigste komponentene for akustikk. Det er et bredt utvalg av høyttalere, og prisen varierer sterkt. Lyd makt gjennom elektromagnetisk, piezoelectric eller elektrostatiske effekten, Desktop høyttaler slik at dens papir basin eller membran vibrasjoner og resonans (resonans) med omkringliggende luften for å produsere en lyd, høyttalere er delt inn i innebygd høyttalere og eksterne høyttalere, utsiden av stasjonære talerne er generelt referert til høyttaleren. Innebygde høyttalere er MP4-spillerne med innebygde høyttalere, slik at brukeren kan lytte til lyden av MP4 spiller ikke bare gjennom leverandøren Jack på hodetelefonen hodesettet, men også gjennom de innebygde høyttalerne.

Mange høyttalere, Desktop høyttaler etter prinsippet kan deles inn i elektrisk-type (dvs dynamisk coil), elektrostatiske (dvs kapasitiv), elektromagnetisk (det vil si tungen våren), piezoelectric (dvs krystall) og flere andre.

Indikatorer for høyttalere

Høyttalere er sentrale deler av skrivebordet høyttalersystemet (kjent som talere), og kvaliteten på den stasjonære høyttaleren bestemmes hovedsakelig ytelse indeksen for desktop høyttaler, Desktop høyttaler som bestemmer hele settet med avspilling indekser. Indeks for kostnadsresultat desktop høyttaleren inneholder hovedsakelig vurdert kraft, populære impedans, frekvens karakteristisk, harmonisk forvrengning, følsomhet, directivity og så videre.

Ytelsen til en desktop høyttaler er målt ved følgende resultater:

1. tilkoplingsverdi (W) d

Det finnes mange typer forvrengning av desktop høyttaler, felles harmonisk forvrengning (hovedsakelig forårsaket av den ujevne magnetic field av desktop høyttaler og forvrengning av vibrasjon system, Desktop høyttaler ofte forekommer ved lave frekvenser), intermodulation forvrengning (fordi to forskjellige frekvenser signal samtidig å delta desktop høyttaler, forringelse av lydkvalitet skyldes felles modulering og forbigående forvrengning (grunnet treghet av vibrasjon system kan ikke etterfølges av endringer i signalet, noe som resulterer i signalforvrengning). Harmonisk forvrengning refererer avspilling, noe som øker harmonisk elementet ikke er i opprinnelige signalet. Harmonisk forvrengning den stasjonære høyttaleren stammer fra det ujevne magnetfeltet, Desktop høyttaler karakteristisk for vibrerende filmen, og ikke-lineære forvrengningen lyd coil forskyvningsverdien. I dag er er en god desktop høyttaler harmonisk forvrengning indeks ikke mye mer enn 5 [%].

2, følsomhet (db/w)

Følsomheten til en desktop høyttaler er vanligvis mengden lydtrykk målt på foran 1m quarter av desktop høyttaler skaftet når inngangseffekt er 1W støy spenning. Sensitivitet er en mål om en desktop høyttaler kan spille detaljer om et lydsignal på en fullstendig måte. Desktop høyttaler jo høyere følsomhet, desktop høyttaler svarer til alle detaljer i lyden. Følsomheten FI høyttalere må være større enn 86db/w.

3, directivity

Akustisk trykk frekvens karakteristisk for den stasjonære høyttaleren er forskjellig i forskjellige retninger, som kalles directivity desktop-høyttaleren. Desktop høyttaler det gjelder blenderåpning den stasjonære høyttaleren, med stor blenderåpning peker punkt og blenderåpning time peker sex bredde. Directivity er også forbundet med frekvens, generelt lavfrekvente signalet under 250Hz er det ingen åpenbar directivity. for 1. Høyfrekvente signalet under 5kHz har en betydelig directivity.


Et par:Det er mange typer høyttalere Neste:Bærbare Bluetooth-høyttalere er svært kompatibel