Musikkilder av Wi-Fi-høyttalere

- Oct 06, 2017-

Wi-fi stereo musikk kilde i tillegg til mobiltelefoner eller enheter har blitt lastet ned, mer kommer fra skyen, så wi-fi på markedslyden har sin egen APP, i denne APP, kan integrere mye musikk kilde, slik at som den vanlige musikk- og radiotjenesten. Du kan åpne APP direkte, søke eller velg favorittmusikk eller radio, spill og samle.


Utvidelse og fleksibilitet av musikkplass. For Wi-Fi-akustikk bringer Wi-Fi-modulen, slik at hver stereo ikke bare er en signalmottaksenhet, det er også et signaloverføringsutstyr, i samme Wi-Fi-miljø kan mange sett med lyd og dataoverføring kobles til hver andre, så wi-fi lyden kan støtte byggegruppe eller sett med funksjoner. Etter byggegruppen kan hjemmets flere høyttalere spille den samme sangen samtidig, noe som utvilsomt utvider musikkens "plass"; Etter demontering kan forskjellige høyttalere spille forskjellige sanger for å møte musikkbehovene i forskjellige rom.

Selvfølgelig, som lydenheter, bluetooth høyttalere og Wi-Fi-høyttalere, er det en uunngåelig PK: det er lydkvalitet. Enkelt sagt er lyden et sett med integrerte lydkilder, forsterkere, høyttalere, tunere, utjevning, etc., og høyttaleren er en enkel lydenhet.


Et par:Vanntett Horn vedtar metall materiale Design og produksjon Neste:Vanntett Horn vedtar materiale metalldesign