Hvordan Levitating Speaker Flying ???

- May 21, 2018-


Magnetic Levitating Speaker


For å svare på dette spørsmålet må vi først vite prinsippet om suspenderte høyttalere. Det fulde navnet på Levitating Speaker er den magnetiske fjæringshøyttaleren, det engelske navnet er Levitating Speaker, er en veldig ung teknologi. Den ble utviklet i 2011. Den flyter og roterer med elektromagnetisk kraft. Fordi den kan direkte resonere med luften, spiller den musikk som er mer eterisk og søt enn tradisjonelle høyttalere.


Mer praktisk enn tenkt

Det magnetiske levitasjonsskapet vedtar elektromagnetisk levitateknologi. Produktet består av to deler: basen og de flytende gjenstandene i fylket. Levitaposisjonen og til og med levitasjonshøyden kan justeres i henhold til situasjonen. (Basen er utstyrt med en spole av elektromagnet ledning, og noen kretsstyringssystemer, så basen vedlikeholdet er svært viktig). Teoretisk vil det ikke produsere stråling som er skadelig for menneskekroppen når den er suspendert. I faktiske tester, uansett om det er strålingsverdi eller strømforbruk, er det faktisk svært lite. Derfor må en venn som bruker en fjæringshøyttaler ikke ofte slå av den magnetiske Levitating høyttaleren.


Selvfølgelig er magnetiske levitasjonshøyttalere så populære at andre magnetiske levitaprodukter ikke kan vise svakhet. Japan har nylig lansert et nytt prosjekt gjennom crowdfunding - maglev potter. Denne maglev potten inkorporerer keramikk og planter i den magnetiske levitakampen, og skaper et spesielt "wonderland".


Et par:nei Neste:Zoolors nye TWS (True Wireless Stereo) Bluetooth Speaker