Utviklingen av vanntett høyttalere

- Jan 14, 2017-

Innenlandske vanntett høyttaler er om økningen i 2000 bruker klassifisering deles i: offentlig kringkasting og profesjonell lyd forsterkning bokser bokser:

Offentlig radio vanntett høyttalere

Offentlig radio bokser for innendørs og utendørs brukstilfeller, vanligvis brukt til bakgrunnsmusikk, utendørs plast steinrøys, kolonne og andre forskjellige former. Vanntettingsmembraner behandling av offentlige kringkasting er plast behandling, innendørs taket høyttaler mer med kjøpesentre, hoteller, sykehus, skoler, myndigheter og andre offentlige steder. Hornet struktur selv bestemme, er det konstante presset sammen med offentlig kringkasting, så den generelle kraften ikke stor, soundpressure er relativt liten, dynamiske er også liten, å møtes effekten av bakgrunnsmusikk.

Profesjonell vanntett høyttalere

Profesjonell forsterket stemmen boksen vanntett sak klassifisering, er det to typer: en er en profesjonell plasteske boksen laget av plast materiale, impregnering OK, men de fleste av høyttalerne strøm, tone flatt, ikke kryssfiner boksen høyttalere lydkvaliteten. II er nå på markedet for å bruke flere spesialitet kryssfiner vanntett boksen høyttalere. Høyere-end brukes hovedsakelig i en kryssfiner boksen Importer Finland bjørk laget av ark av vanntett sak, men høyttalere importerte kryssfiner kostnadene er for høye, mest innenlandske produsenter bruker hovedsakelig innenriks bjørk eller andre woodmaterials. Vanntett høyttaler er hovedsakelig gjort på case materiale for reprosessering.

Et par:Vanntett høyttalere i korte trekk Neste:Bluetooth høyttaler spesifikasjoner