Stasjonære høyttalere har gjort et nytt gjennombrudd

- Jul 17, 2017-Lyden er forårsaket av vibrasjon, når det gjelder lydobjekter, vil vi tenke på skrivebordshøyttalere. Det finnes mange typer skrivebordshøyttalere, følgende Xiaobian å fortelle deg om hovedtyper av skrivebordshøyttalere.

Benchtop-høyttalerenheten bestemmer det ultimate potensialet for hele skrivebordet høyttaleren og spiller en ledende rolle i ytelsen til hele HIFI-systemet. Under de nåværende tekniske forholdene kan fortsatt ikke produsere den perfekte enheten, det målet er fortsatt noen tiår senere, fordi det krever at enheten har samme tetthet av luft, i alle frekvenser helt jevn bevegelse, Desktop Speaker er det ingen form for forvrengning.

Vi er lenge før veien, men skal også være fulle av selvtillit. På dette tidspunktet på materialområdet går det vesentlig fremgang i det siste tiåret, og det har vært mange resultater. Jeg er sikker på at om to eller tre år vil bli et nytt gjennombrudd.

Vi har hatt glede av betydelige fremskritt innen datasimulering av mekanisk atferdsforskning, samt et stort antall studier utført av luftfart, bilindustri og idretts- og fritidsindustri for bruk av lette, høyytende materialer for å erstatte dyre og tunge tradisjonelle materialer. Vi har nå KEVLAR, karbonfiberkomposittmaterialer og aluminiumsmembran, Desktop Speaker ikke langt fra fremtiden, vil ha kunstig diamant, ultra-lavdensitets silisiumglass, ny metallkrystall og karbonkrystall og nye komposittmaterialer. [& | 4} '1% j +

Hvorfor har skrivebordshøyttalerenheter sine egne forskjellige lyder?

Den største utfordringen for designere er hvordan man sikrer ensartet bevegelse og eliminere resonans i høye frekvenser. Dette er et kompromiss som må gjøres i en rekke skrivebordsmessige høyttalersystemer (unntatt ingen høyttalere med høyttalere). Andre problemer inkluderer kavitetsresonans og magnetfelt-ulinearitet.

På grunn av den dårlige tettheten av luft og bronse, noe som resulterer i dårlig kobling, vil luftbelastningen dempe liten, Desktop Speaker det vil ta lang tid. Så vi forventer en annen ytelse på den bærbare høyttalerenheten:

Siden demping! Vi håper også at talespolen raskt kan stoppe diafragmaet, ikke la dem sende sin egen tone. Dessverre har de fleste stive materialer (som metall) lite selvdemping, noe som fører til langsiktige vibrasjoner. En måte å kontrollere dette problemet på er å forlenge den tunge gummiringen til bunnen av kjeglen, og legg stor oppmerksomhet til sentreringsdempingen og bøyningene.

Imidlertid er den nåværende situasjonen at selv om den beste KEVLAR-, karbonfiber- eller aluminiummembranen i det minste i øvre del av arbeidsområdet ser en høy Q-topp, må den brukes til å korrigere frekvensdeler eller filter. Dessverre er denne toppen vanligvis mellom 3 ~ 5kHz, Desktop Speaker, som er nettopp øret av det mest følsomme for lydfrekvensen. Selvdemping kan eliminere den farvede, og få avslappet, naturlig og lett å trøtthøyde lydfunksjoner. Mange entusiaster og til og med noen kommentatorer er helt uvitende om den spesielle lyden av resonansen til enhetsmaterialet, men tilskrives følsomheten til forsterkeren eller rommet.

Noen av magasinets anbefalte desktop-høyttalere bruker 7 "KEVLAR- og metallkuppet-tweets. Fra et teknisk synspunkt går skrivebordshøyttalerne jevnt i hele arbeidsområdet på enheten, men eliminerer faktisk KEVLAR


Et par:Vanntett høyttaler med anti-drop-funksjon Neste:Det er syv nivåer av vanntette høyttalere