Stasjonære høyttalere er mest brukt

- Oct 26, 2017-


Skrivebordshøyttalere, kjent som horn, er en form for å konvertere elektriske signaler til lydsignaler, vanligvis når vi ser på TV hjemme eller lytter til musikk, er enheten som sender lyd en skrivebords høyttaler. Lydprinsippet til en skrivebordshøyttaler er dette: Når det elektriske signalet fra forsterkeren passerer gjennom talespolen på skrivebordshøyttaleren, produserer ringen alternerende magnetfelt, som, Desktop Speaker sammen med magneter, vibrerer vibreringsfilmen og papirbassin av skrivebordshøyttaleren, og resonere med omgivende luft for å produsere en lyd.

Arbeidsprinsippet på skrivebordet høyttaleren kan deles inn i elektrisk type, elektromagnetisme type, elektrostatisk type, piezoelektrisk type, ion type, flammetype og så videre, Desktop Speaker elektrisk type har ringetype, applikasjonen er mest omfattende.

Valg og innstilling av en stasjonær høyttaler er å stille inn en lyd for hendelser i systemet, og systemet ber automatisk brukeren om lyd når hendelsen er aktivert, avhengig av brukerens innstillinger. Fremgangsmåten for å velge en skrivehøyttaler er som følger:

1. Dobbeltklikk på ikonet Lyd og lydenheter i kontrollpanelvinduet for å åpne dialogboksen Lyd og lydenheter, Desktop Speaker, som gir midler for å kontrollere konfigurasjonen av skrivebordet høyttalermiljø. Denne dialogboksen inneholder totalt 5 faner for volum, lyd, lyd, tale og maskinvare.

2. I lydfanen vises alle lydhendelser i de nåværende vinduene i listeboksen Programhendelser. Hvis det er et "lite horn" -flagg foran lydhendelsen, indikerer det at lydhendelsen har en lydprompt. Hvis du vil angi lydmeldinger for lydhendelser, velger du en lydhendelse i listeboksen Programhendelser, skrivebordshøyttaler og velger deretter lydfilen du vil ha fra listen Drop-down-liste som lydtip.

3. Hvis brukeren ikke er fornøyd med lydfilen som tilbys av systemet, kan du klikke på Bla gjennom-knappen for å slette dialogboksen Bla gjennom lyd. Velg lydfilen i dialogboksen, og klikk OK for å gå tilbake til kategorien Lyder.

Størrelsen på skrivebordshøyttaleren er naturlig større, desto bedre kan de store kaliberbasbordshøyttalerne være i den nedre delen av ytelsen, som kan velges ved kjøp. Høyttalere laget med høyytelsesbords høyttalere betyr lavere forbigående forvrengning og bedre lydkvalitet. Høyttaleren til den vanlige multimediahøyttaleren subwooferen er mer enn $ tommer. Høyttalere laget med høyytelsesbords høyttalere betyr også lavere forbigående forvrengninger og bedre lydkvalitet.

En stasjonær høyttaler er en transduser som konverterer elektriske signaler til lydsignaler. Lydkraft gir lyd gjennom elektromagnetiske, piezoelektriske eller elektrostatiske effekter, Desktop Speaker som vibrerer papirbassenget eller membranen og resonerer med omgivende luft.


Et par:CES Audio Technology Watch Focus Neste:Høyttaleren har endret talerens uttale effekt