CES Audio Technology Watch Focus

- Dec 06, 2017-

Ser på lydindustrien i 2017, de to ordene, trådløse og smarte, kan sies å være hovedtema for hele bransjen. Inndelt, det alt-trådløse Bluetooth-headsettet, ledet av epleens AirPods, kjører et nytt mønster i det globale trådløse headsetmarkedet. En del av grunnen er selvsagt fjerningen av 3,5 mm hodetelefonkontakt, noe som har ført til den raske utviklingen og populariteten til trådløse hodetelefoner. Spesialiserer seg på høyttalermarked, taleinteraksjon og intelligent algoritme for intelligente høyttalereutbrudd av produkter, er også i år, og blir gradvis en smart hjemmeinngang, gjennom med en rekke intelligenshardware-koblinger. AI, som hørte litt fjernt i fjor, ser ut til å ha vært fullt ut i våre liv i år.


Har kommet til slutten av 2017, med et blikk i øye og inn i 2018, da teknologien til vår mest bemerkelsesverdige er CES i Las Vegas (verdens største forbrukerteknologi-utstilling). For lydindustrien, hvilke nye teknologier og nye severdigheter vil bli sett i CES i 2018? Her kan vi også ta en titt først av arrangørene av CES - forbrukerteknologiforeningen (CTA) ® har formelt kunngjort på CES 2018-prisen for beste prisbelønte produktkategori (lyd). Gjennom disse prisvinnende produktene kan vi forutsi noen vanlige trender i lydindustrien i 2018.

(PS: Hver produktkategori av CES er et tre-personers panel av dommere, og juryen består av høyt anerkjente designere, ingeniører og mediefolk i bransjen. Dommerne vil vurdere produktets industrielle design, utseende, funksjon, forbruker appell og markedskonkurranse for å bestemme de endelige vinnerne. De vinnende produktene vil bli vist i utstillingsområdet for innovasjonsprisen på CES 2018 fra 9. januar til 12. 2018.


Mars-headsettet er verdens første smarte full-trådløse headset som er tett integrert med den kunstige intelligensplattformen Clova. Dette produktet har ikke bare god lydkvalitet, men gir også umiddelbare oversettelsesfunksjoner (inkludert engelsk / kinesisk / koreansk / japansk / spansk / fransk, etc.). Det er verdt å merke seg at Mars, i motsetning til andre oversettelseshodetelefoner, ikke krever noen ekstra enheter, så lenge de to kan koble til hverandre og bruke øyeblikkelig oversettelse. Samtidig kan Mars 'støyreduksjonsfunksjon effektivt redusere forstyrrelsen av omgivende støy for å opprettholde klar talegjenkjenning.


Nuraphone er verdens første headset for automatisk å lære seg og tilpasse seg den unike høreapparatet til brukerne. Det lar brukerne sette flere opplevelser på musikk. Produktets innovative ørestruktur gir en dyp baseffekt, samtidig som du beholder klart tømmer.


BeoSound Shape, som et veggmontert modulært trådløst høyttalersystem, kan kombinere høy kvalitet og tilpasset modellering. Formen på heksekantens keramiske fliser kan plasseres på en hvilken som helst posisjon og justere størrelsen for å møte brukerens behov. Brukere kan tilpasse størrelsen, form, farge og jevn lydkvalitet. Hver "flis" kan brukes som høyttaler.


A & ultima SP1000 er flaggskipsproduktet av astell & core, som bruker dual DAC-brikkesett og oc-core CPU-prosessorer. Spilleren BRUKER en kantløs design, en 5-tommers HD-skjerm med et nyutviklet overordnet brukergrensesnitt og en unik audiovisuell opplevelse gjennom både rustfritt stål og kobber.


I år kan den smarte høyttaleren sies å ha et fullt utbrudd, men den faktiske markedspenetrasjonen er ikke høy. På den ene siden er brukeropplevelsen basert på nettverksinnstilling og taleinteraksjon langt fra moden; Etter industrien, på den annen side, steke under sammenkoblingen av alle ting og det intelligente husholdningenes økosystem altfor avansert, har familien til de fleste brukere ikke mye intelligente enheter kobling og intelligente høyttalere. I 2018, om den smarte høyttaleren kan bli popularisert raskt i forbrukermarkedet, vil det være avgjørende å løse de to problemene ovenfor. Selvfølgelig håper jeg å se smarte høyttalere basert på mer modne interaktive erfaringer og algoritmer på CES neste år.


Et par:Invitasjonsbrev Global Sources mobil elektronikk show på 18-21 April 2018 Neste:Stasjonære høyttalere er mest brukt