Wifi smart høyttaler

- Jun 30, 2018-

Med kontinuerlig utdyping av høyttalerdynteknologiforskning har volumet av høyttalere blitt kontinuerlig redusert. På grunn av den kontinuerlige innovasjonen av lydsignalutbredelsesteknologi, har trådløs trådløs teknologi også blitt brukt på lydfeltet, og skaper en ny trend med lydintelligens. WiFi trådløs lyd ser også ut til å ha blitt akseptert av mange mennesker på grunn av at disse nye teknologiene har mer og mer interessant gameplay.


Siden fremkomsten av wifi smart høyttalere i markedet, har de blitt sterkt elsket av unge forbrukere. Den gradvise modenheten til brukerne gir et godt utviklingspotensial for utviklingen av wifi smart høyttalere. Fra salg av smarte telefoner og nettbrett datamaskiner, kan det sees at det fremtidige trådløse enheten markedet er enda mer ubegrenset. I tillegg analyseres flere lyd- og videounderholdningssoftware fra programvaren. Mer moden, brukerens krav til lydkvalitet og erfaring blir også stadig bedre. Enkel bruk og lydytelse av wifi smart høyttalere vil være mer opptatt av brukere. WiFi smart høyttalere vil ha ubegrenset markedsutsikter.


Arbeidsprinsippet til Wi-Fi smart høyttaler ligner på en walkie-talkie, bortsett fra at wifi smart høyttaler ikke har lyd når den lanseres, og den bruker trådløs teknologi. Wifi smart høyttaler har ingen linje. Det bruker et batteri, og noen har også solenergi lading. Den kan lades og betjenes så lenge det er vanlig lys.


Wi-Fi smart høyttalere er sammensatt av de mest grunnleggende delene, inkludert hoveddelen, omformeren, høyttalerenheten, crossover og kabinettet. De fleste høyttalere bruker minst to eller flere høyttalere. Enheten utfører såkalt flerkanals lydgjengivelse, slik at frekvensdeleren også forteller en uunnværlig komponent. Selvfølgelig kan det være lydabsorberende bomull, omvendte rør, brettede "labyrintrør", forsterkende plater / forsterkede partisjoner, etc., men disse komponentene er ikke avgjørende for en høyttaler.


Et par:NFC, praktisk Bluetooth høyttaler-funksjon Neste:Hva er Bluetooth dual mode ??