Forskjellen mellom Bluetooth-versjoner

- Dec 06, 2017-

2.0-høyttaleren er den mest tradisjonelle designen

Den opprinnelige utformingen av multimediehøyttaleren er bare lyden av venstre og høyre boks, såkalt 2.0 høyttaleren, den er nå også kjent som bokhyllehøyttaleren. 2.0-høyttalerne er vanligvis to identiske terninger, hvorav den ene har en innebygd forsterkerkrets og den andre kalles en sub-høyttalerboks. Høyttalerne har vanligvis en topunkts-design, og hver høyttaler har en høykvalitets enhet og en mellombasenhet.

Materialet til 2.0-høyttaleren er utsøkt, etterspørselen etter arbeidet er høy, så prisen er også dyrere, den vanligste 2. 2 lydboksen er dyrere enn 2,1-høyttalerne koster flere hundre yuan. Det er generelt antatt at lydkvaliteten overstiger 2,1. Spesielt er midtfrekvensaspektet en hvilken som helst x.1 lydboks ikke kan matche.

Installerte brukere elsker 2.1 høyttalere

Etter hvert som familieunderholdning har eskalert, har mange familier brukt datamaskiner til å bygge sine egne digitale kinosystemer. Det er en økende etterspørsel etter flerkanals, spesielt når det gjelder bassytelse, og 2.0-høyttaleren er tydeligvis ikke nok til å møte folks behov.

2.1 høyttalerne er basert på 2.0 høyttalerboksen, noe som øker skrivebordet for å redusere kostnadene. Høyttalerne består vanligvis av en uavhengig woofer, vanligvis kjent som en lavt lyd og to satellitt-enheter. 2.1 høyttalere generelt på bunnen av basshøyttalerne er plassert i strømforsterkerkretsen, og noen av de høyeste høyttalerne vedtar split-type forsterkerutforming, slik at du kan unngå elektromagnetisk forstyrrelser fra strømforsterkerkretsen til basshøyttaleren. Basen på høyttaleren er utmerket, men midttonen er ikke så god som 2.0 høyttaleren. Derfor er den mer egnet til bruk i filmer og spill.

Denne typen høyttaler er helt forskjellig fra 2,0 høyttaleren i den interne strukturen. De fleste av frekvenspoengene er under 300Hz, fordi frekvensen er i spekteret av den menneskelige stemmen, og hvis du lytter tett til basenheten, kan du fortsatt høre stemmen. For en venn som ikke trenger lydkvalitet, spiller spill eller ikke lytter til musikk og så videre, er det også svært egnet for bruk av 2,1 høyttalere.

Profesjonelle entusiaster foretrekker 2,0 høyttalere

Så til tross for den høye prislappen, vil mange entusiaster velge 2.0. Med økt brukerkrav og 2.1-høyttalermarkedet, nå mellomstore 2.0-høyttalere fra teknologien, har produktmengden blitt utviklet til et høyt nivå, ikke bare i kvalitet, økt samtidig, blir også med tradisjonelle Hi-Fi-høyttalere mer eller mindre i noen avanserte produkter har blitt vanskelig å skille fra.

Forskjellen mellom 2.0 høyttaleren og 2,1 høyttalerne

De generelle 2.0 høyttalere er delt inn i to divider, høyfrekvente og middels lave frekvenser. Høyttaleren kan ses ved å åpne høyttalerkassen. Ovennevnte er høyfrekvenssignalet, og den store høyttaleren under er medium og lav frekvens. 2.1 høyttalere er binær frekvens, små høyttalere er høyfrekvens prioriteres, subwoofer for bass, 2.1 høyttaler tenor er mye mindre enn 2,0, fordi den ikke har en separat alto enhet, men fordelen er 2.1, basen er en enkelt stor diameter av høyttaleren, så det dykker dypere, fører også til at 2.1 lyd lett ut av frukten. Men selv om du bruker 2.1 høyttalere, vil du ikke føle surround effekten. Som et resultat, er high-end 2.0 høyttalere også brukt i lytteapparater, og hi-fi høyttalere er for det meste 2,0 høyttalere.

2,0 høyttalere og 2,1 høyttalere med den mest avgjørende forskjellen er at frekvensfrekvenspunktpunktet, 2,0 høyttalerkryssingspunktet stort sett rundt 2500 Hz, på grunn av grensen ved 1280 Hz vokal, derfor er nesten to ganger høyere frekvens divisjon punkt kan være effektivt til kontroller forvrengning av frekvensdelingspunktet mennesker umerkelig og generelt lite strømspekter.

2,0 høyttalere når du spiller musikk til de betydelige fordelene, sammenlignet med 2.1 for å sette frekvensdelingspunktet i det menneskelige øre, er det ikke lett å oppdage fordelene med høyfrekvens, er lavfrekvensovergangen i en mer naturlig og spekteret for det menneskelige øret, er veldig følsomt. Så derimot, når du hører på musikk, vil du føle deg mer naturlig enn 2.1-høyttalerne.

Oppsummerte

2.1 høyttalere og 2,0 høyttalere har forskjellige bruksområder. Når det gjelder pris, er systemet mer egnet for masseforbrukere. Ved mer enn 500 yuan kommer verdien av 2,0 ut. Selv om 2.1 høyttalere har fordelen av sterk funksjon og utseende, opptar de en stor markedsandel i markedet. Men 2.0-høyttaleren har et lite fotavtrykk, og det har en absolutt fordel i musikkens ytelse. Fra produsentens handling, anvendelse av alle slags ny teknologi, og de fleste er i midten og slutten 2.0, som kan brukes som grunnlag for å øke innflytelsen av merkevaren. Derfor er midterste 2.0 høyttaler høydepunktet for multimedieaktive høyttalere. Tro 2.0 kommer tilbake til markedsdominans.


Et par:Forskjellen mellom en aktiv høyttaler og en passiv høyttaler Neste:2.1 audio høyttaler utvalg guide