Forskjellen mellom en aktiv høyttaler og en passiv høyttaler

- Dec 06, 2017-

Aktiv høyttaler

Si igjen "aktiv høyttaler", vanligvis refererer til en innebygd forsterkerhøyttalere, for eksempel høyttalere for multimediehøyttalere, Bluetooth-høyttalere, aktiv lavaktiv høyttaler og noen nye hjemmekinohøyttalere, for eksempel høyttaleren med innebygd forsterkerkrets, så trenger ikke å vurdere når du bruker strømforsterker-matchende problem.

Egenskaper:

1. Lav pris og lav pris. De aktive høyttalerne bruker generelt integrert strømkrets, som er enkel å designe, og krever vanligvis ikke feilsøking. Beskyttelsesfunksjonen er fullført, og den er lett å produsere i store mengder, med lav pris og lav pris.

2. Ingen ekstra tilkoblingsforsterker er nødvendig. Bare kilden og strømkilden kan kobles til arbeidet, som er enkelt og praktisk. Bluetooth-høyttalerfabrikken produserer en Bluetooth-høyttaler og en datamaskinhøyttaler, som tydeligvis er en kildehøyttaler.

3. Liten kraft, egnet kun for familie og personlig bruk.


Passive høyttalere

Si igjen "Passive høyttalere", nemlig den interne uten strømforsterkerkretsen, må kobles til strømforsterkeren og vanlige høyttalere, så du kan bare tolke som "treboks + horn", men enkelt, men det kan gjøre lyden til oppnå den beste tilstanden, er ikke gjenstand for interferens.


Egenskaper:

1. Fordi høyttaleren ikke har en innebygd forsterker, trenger den ekstern forsterker til å fremme og spille.

2. Valg av stor plass kan velge forsterker av diskrete komponenter, eller den elektroniske rørforsterkeren kan velges.

3. Nominell utgang er større og kan passe til forsterkeren fritt.


Et par:Slik gjør du en høyttaler Neste:Forskjellen mellom Bluetooth-versjoner