Bruk av bluetooth-høyttalere

- Sep 26, 2017-

Med den raske utviklingen av bluetooth smartphones og tabletter i 2012, ytelsen og skjermen har overrasket forbrukere og påvirket av volum, men det er ingen god løsning til lyd-boksen. Høringen er også en av de viktigste menneskets sanser, og forbrukerne blir stadig mer krevende det. Bluetooth speaker er på vei, bærbare måte, trådløs overføring og stilfulle utseendet på forbrukeren er svært populære.
I motsetning til andre trådløse høyttalere har bluetooth-høyttalere sine unike funksjoner:
1. omfattende program
Globale bluetooth-spesifikasjonen, det transportabel telefonen, PDA, trådløs hodetelefonen, bærbare datamaskiner, biler, medisinsk utstyr, datamaskin periferiutstyr og mange andre enheter, så lenge har en bluetooth-adapter, kan være lett tilkoblede enheter, overføring av data eller stemme kommunikasjon, allment populær, god kompatibilitet.
2. lett å betjene
Bluetooth-teknologi er et øyeblikk, den ikke krever en fast infrastruktur og enkel å installere og konfigurere, ikke trenger å kabel tilkobling kan realiseres, er det veldig praktisk å bruke, kan du fullføre den tilsvarende kan settes i bruk, terskelen er lav.
3. raskere overføring
Sammenlignet med andre tilnærminger som infrarød, bluetooth overføringsprotokollen har åpenbare fordeler i fart, topphastigheten nådd 24 megabit per sekund, bluetooth 4.0 teori hastigheten kan garantere en høyere kvalitet, gjør det har nok muligheten til å laste rente høyere musikk.
4. rekkevidden er moderat
Finne overføringsområdet for bluetooth er vanligvis innen 10 meter, som er størrelsen på et rom og kan overføre data fra veggen, som er svært godt egnet for hjemmet miljøet.
Selv om det er mange fordeler, fordi overføringsprotokollen bluetooth er den samme som andre 2.4G enhetene, er det signalet for å dele dette frekvensbåndet, som uunngåelig fører til at signalet. I tillegg er bluetooth-protokollen ikke en gratis teknologi, bruk av teknologi leverandører må betale organisasjonen og gjenspeiles i kostnaden av denne delen av kostnadene, bluetooth lydutstyr prisen er fortsatt høyere enn vanlige produkter i 2012.

Et par:Kjøp av bluetooth-høyttalere Neste:Kunnskap om bluetooth og bluetooth-høyttalere