Kjøp av bluetooth-høyttalere

- Sep 26, 2017-

Kompatibilitet
Selv om bluetooth høyttaler kompatibilitet er egentlig 100 prosent støtte for eksisterende bluetooth-enheter, er det viktig å finne ut om en enhet støtter bluetooth.
Overføring
Rekkevidden av bluetooth høyttaler er også en bekymring. Rekkevidden av bluetooth høyttaler er ikke relatert til bluetooth versjon, hovedsakelig avhengig avansert av teknologien. Standard overføring ligger av PowerClass2 10 meter; Den oppgraderte PowerClass1 vil øke rekkevidden til 100 meter og gir hi-fi stereo effekter. Generelt avstanden mellom telefonen og bluetooth høyttaler er ikke for langt unna, og avstanden mellom to er ca 10 meter. Det finnes 10 meter av bluetooth-høyttalere i markedet.
Edition
Når forbrukerne kjøper en Bluetooth-høyttalere, ofte kan se Bluetooth 1.1, 1.2, 2.0, 2.1, 3.0, 4.0 som tall, disse tallene representerer versjonen er forskjellige, og representerer også Bluetooth-høyttalere anti-jamming evne. I 2012, 2.0 var den vanligste 3.0 ble den nye mainstream og 4.0 ble nettopp lansert. Bluetooth-versjon er annerledes og er om kvaliteten på motta signalet. Den nye versjonen understreker muligheten til å overvinne rot. Den nye versjonen er alle kompatible forbrukere skal måle pris og etterspørsel når de velger.
Innebygd batteri
De bluetooth høyttalerne har innebygd batteri som gir virkelige trådløs. Gode og dårlige innebygd batteriene direkte bestemme spilletid og levetid av bluetooth digital høyttaleren. Nøye be faktiske kringkasting tid og gjentatte kostnad demping før kjøpet. Det anbefales at forbrukerne velger polymer Litium batteriet når du velger bluetooth bluetooth høyttaler, uten fare for eksplosjon.
Batteritype:
1) polymer-batteri
Fordel: sikker og effektiv, myk pakke Ingen eksplosjonsfare.
Ulemper: utvalg, ren kobolt (god) og ren mangan (dårlig) polymer batteri sprer et par ganger.
2) 18650 batteri
Fordeler: utmerket ytelse, lading og utlading kan nå øvre nivå (mest brukt for notisbok batterier), med eksplosjonsbeskyttelse beskyttelse
Ulemper: flere batteriet og gamle batterier. Samme 18650 batteriet er 5 til 10 ganger dårlige
3) aluminium skall batteri
Fordel: prisen er veldig billig
Ulemper: dårlig ytelse. Det er ingen eksplosjonssikre tiltak.
Batteriet beskyttelse styret:
1) lading og utlading beskyttelse av batteriet beskyttelse hybrid batterier er dårlig, og det er lett å skade kjernen og elektronisk utstyr.
2) ustabil gjeldende utdataene ikke bare påvirker lydkvaliteten, men også skaper en stor gjeldende lyd.
Kvaliteten på batteriet kan nå 80% av den opprinnelige kapasiteten når 500 utslipp. Mindre enn 50 prosent av den opprinnelige kapasiteten til batteriet er ikke nok.

Et par:Klassifisering av bluetooth-høyttalere Neste:Bruk av bluetooth-høyttalere