Kunnskap om bluetooth og bluetooth-høyttalere

- Sep 26, 2017-


Si til en trådløs lydenhet, alle, først av alt tankene må være trådløs høyttaler og trådløs hodetelefonen, trådløse produkter som tillegg bringe tilkobling når bruker praktisk, også i gradvis blir en slags motetrend.
Og trådløs overføring, med unntak av tradisjonell FM FM og en vanlig 2.4-g radiofrekvens-protokoll, og en mer moden teknologi, bluetooth. Deretter vil vi introdusere dem til deg.
Hva er bluetooth?

Oppfinneren av bluetooth er Ericsson Sverige, som har utviklet seg siden 1994, og februar 1998, Ericsson, nokia, IBM, Toshiba og Intellektet.
En global compact kommunikasjonsteknologi, som nå er bluetooth, er etablert av fem multinasjonale selskaper. Og forresten, hvorfor navnet bluetooth? Dette kommer fra en liten historie om en konge ved navn Harald Blatand i det tiende århundre, som er artikulert og omgjengelig.
Han samlet Norge, Sverige og Danmark. Fordi han liker å spise blåbær, er hans tannkjøttet ofte blå, så han er kjent som en bluetooth konge. Når designeren besluttet på navnet, navnet "bluetooth" var veldig uttrykksfull og
Blatand kongens personlighet passer denne teknikken, så navnet "bluetooth" brukes. Blå logoen kommer fra bokstaven "H" og "B" i HaraldBluetooth.
Kombinasjonen av to bruker gamle skandinaviske alfabetet, og blir en bluetooth-logoen.Et par:Bruk av bluetooth-høyttalere Neste:Bekvemmeligheten av en Bluetooth-høyttaler