hvordan velge en passende høyttaler for oss selv

- Apr 11, 2018-

Mange mennesker vet ikke hvordan man skal kjøpe en passende høyttaler for seg selv, de gir det ved at deres følelser bare kjøper med sine egne følelser, men det er ikke den beste måten for oss. Nå la oss få noen ferdigheter på disse.


1. I henhold til frekvensresponsområdet.


Frekvensområdet som det menneskelige øret kan høre er 20 Hz - 20000 Hz, slik at høyttaleren har et større frekvensresponsområde enn frekvensresponsområdet er lite, for når forvrengningen, frekvensområdet til høyttaleren, vil lyden fortsatt Høyttalere som er mindre enn frekvensresponsområdet er rikere og har bedre resultater.


2. Ifølge impedans.


Jo lavere impedansen til høyttaleren er, jo større inngangsstrøm, så velg en høyttaler med stor impedans når den er kjøpt. For tiden er den vanlige impedansen 4Ω, 6Ω, 8Ω, 16Ω og 8Ω den anbefalte verdien av den internasjonale standarden.


3. I henhold til følsomhet.


Følsomhet er en parameter som påvirker lydstyrken på høyttaleren. Når avstanden er den samme, justeres volumet jevnt. Jo høyere følsomhet, jo høyere lyden er og lydkvaliteten påvirkes ikke. Økningen i følsomheten vil imidlertid påvirke forvrengningen, så på kjøpstidspunktet er det nødvendig å veie valget mellom lydkvalitet og forvrengning.


4. I henhold til signal til støyforholdet.


SNR refererer til forholdet mellom det normale lydsignalet som spilles av høyttaleren til lydsignalet uten signal. Generelt, jo større SNR, jo mindre støy blandes i signalet, og jo høyere er kvaliteten på lydavspillingen. Signal / støyforholdet bør vanligvis ikke være mindre enn 70 dB, og signal-støyforholdet mellom høyttalere skal nå mer enn 110 dB.


5. Forvrengning.


For multimediehøyttalere kan det ikke unngås forvrengning, men hvis det ikke er rimelig i høy grad, vil lydkvaliteten på høyttalerne ikke ha stor effekt. 2.0 høyttalerforvrengning bør være under 1%, høyttalerforvrengning i X.1-serien kan være mindre enn 5%.


6. Nominell effekt.


Kraften er delt inn i nominell kraft og maksimal effekt, men for tiden for å imøtekomme forbrukerens psykologi, markerer mange produsenter vanligvis høyttalerkraft som svært stor, så når man velger høyttalere, skal nominell effekt ha forrang. Denne strømindikatoren forklarer ikke høyttalerens kvalitet, og det er ikke nødvendigvis jo større jo bedre. Det er bare en referanse for valg av en effektforsterker.
Et par:Bluetooth BQB sertifisering Neste:trender av BT høyttaler