Hvordan velge en BT høyttaler for vår reise

- May 14, 2018-

Flere og flere unge mennesker oppfyller ikke lenger de eksisterende levekårene. De liker å forfølge en mer avslappet og behagelig livsstil og ta musikk til å reise og bli en mote


Med denne trenden har utendørs bærbare Bluetooth-høyttalere blitt den nye kjæresten til unge mennesker, men fordi den bærbare Bluetooth-høyttaleren er et relativt nytt felt, er det mange fiskefenomener. Vi må ha en Bluetooth-høyttaler på forhånd ved valg av innledende forståelse.


1, utseendet på volumet


Å kjøpe Bluetooth-høyttalerutseende er alles prioritering, og er også den mest innsiktige, slik at Xiaobian ikke lenger utgjør for mye utarbeidelse, men for valget av volumet, bør vi være forsiktige fordi utendørs reiser, vær oppmerksom på lys , bør ikke brukes Store og store høyttalere, og nå er vi mer respekterte mini Bluetooth-høyttalere lydkvalitet og volum er ikke tilfredsstillende, så vi kan velge størrelsen er mer moderat, enkel å bære lydkvalitet Bluetooth høyttalere.


2, Bluetooth-versjon

Hittil er det seks versjoner av Bluetooth-teknologi, inkludert V1.1, 1.2, 2.0, 2.1, 3.0 og 4.0. V1.1 og 1.2-versjonene har imidlertid i utgangspunktet forsvunnet, og de mest avanserte er V3.0 og 4.0. Økt til 24 Mbps, er den teoretiske verdien av overføringsavstanden opptil 60 meter. Så når du kjøper den, må du først kjenne Bluetooth-versjonen av avspillingsenheten. Vi kan kjøpe en nyere versjon av Bluetooth-høyttaleren over versjon 2.1, Bluetooth-versjonen er for lav, det er lett å spille av intermitterende musikk og andre fenomener.


3, lydvolum

Utendørs reiser er noen ganger støyende, så du trenger en høyttaler med et klart lydvolum og en sjokkerende lyd. Alle kan velge å auditionere hvis de har forhold. Tross alt kan denne typen ting ikke uttrykke praktisk effekt med språk. Maiweixun er i mange år. Europa og USA eksportkanaler, vi trenger å være oppmerksom på auditionen, høyttalervolumet er ikke stort nok; åpne for maksimalt volum når det ikke er noe ødelagt lydfenomen; høyttalerens IF-del av eksistensen av forvrengning; Tross alt, vi er ikke en profesjonell forskningshøyttaler stor kaffe, det er ikke nødvendig å forstyrre hver detalj og føle seg komfortabel å lytte til den.


4, materiale arbeid


Utendørs bruk er uunngåelig støt, slik at materialkravene til høyttalervirksomheten fortsatt er relativt høye, vanligvis flertallet av Bluetooth-høyttalere er laget av metall, plast og annet materiale, vil det generelle vanlige merket ikke spare penger på høyttalermateriale, vil bruke ABS Engineering plast, sterk slitestyrke, føles bedre, og noen høyttalere vil bli dekket med et vanntett belegg på utsiden, eller en spesiell vanntett maling for å tilfredsstille forbrukerens krav til utendørs reise, bør vi være oppmerksom på høyttalerens grensesnitt når du kjøper hvorvidt stedet er flatt og utseendet er delikat og skinnende.


5, kapasitet

Som utendørs bruk, har vi i mange tilfeller ikke betingelsene for å lade opp, så høyttalerens batterilevetid er selvfølgelig så lenge som mulig. Under normal bruk er det ideelle livet til Bluetooth-høyttaleren opprettholdt klokka 8-10 timer, kan i utgangspunktet møte dagen Utendørs reisebehov, høyttalers batterilevetid og batterikapasitet og høyttalerkraft relatert, batterikapasitet = brukstid × strømforsyning ÷ batterispenning, for å oppnå en mer ideell spilletid, batterikapasiteten er best å nå mer enn 1000mAh .


Nyt det trådløse friluftslivet, fra valget av en favoritt utendørs høyttaler, i styring av ovenstående, men også for å følge personlige preferanser og vaner. Vi ville bedre velge et mer kjent høyttalermerke, husk å ikke bry deg om mindre og billigere en eneste.

Et par:Hva er TWS bluetooth Tech? Neste:WIFI er fremtiden