Hvordan levitating høyttaler fly?

- Apr 03, 2018-


Leviterende høyttaler, Stjerne av teknologisk avansert utstyr på vitenskaps- og teknologispillet nylig, som kan flyte midt i luften for å spille musikk, og noen kan også rotere mens de flyter. Det er så kult.


0IJRuEcf6v.jpeg.jpg


Men hvordan den Levende høyttaleren faktisk fløy? Levitating Speaker, er en veldig ung teknologi produkter. Den ble utviklet i 2011. Den flyter og roterer under kraften av elektromagnetisk kraft. Fordi den kan direkte resonere med luften, spiller den musikk som er mer eterisk og hyggelig enn tradisjonelle høyttalere.


0IJRuErZMh.jpeg.jpg


Dens arbeid er på grunnlag av elektromagnetisk levitateknologi som kjører. Produktet består av to deler: basen og de flytende gjenstandene i fylket. Levitaposisjonen og til og med levitasjonshøyden kan justeres i henhold til situasjonen. (Basen er utstyrt med en spole av elektromagnet ledning, og noen kretsstyringssystemer, så basen Vedlikeholdet er veldig viktig). Teoretisk vil det ikke produsere stråling som er skadelig for menneskekroppen når den er suspendert. I faktiske tester, uansett om det er strålingsverdi eller strømforbruk, er det faktisk svært lite. Derfor må en venn som bruker en fjæringshøyttaler ikke ofte slå av den magnetiske fjæringshøyttaleren. .Et par:WIFI er fremtiden Neste:Hva er NFC i Bluetooth-høyttaleren