Grunnleggende Wifi høyttaler

- Oct 06, 2017-

Det arbeider rettprinsippet bluetooth høyttaler er gjennom innebygd bluetooth chip forbundet med mobiltelefoner, datamaskiner og andre utstyr, mobiltelefoner eller datamaskiner spille til høyttalere, oppleve prosessen med koding og dekoding i midten.

Under spille musikk, må mobiltelefoner og høyttalere arbeide sammen. Mobiltelefonen er innholdsbiblioteket og kontinuerlig presser innholdet i høyttalerne. Høyttalerne bare dekode og spille av arbeidet. Dette bringer opp følgende spørsmål:

Høyttaleren kan ikke skilles fra Terminalenheten, for eksempel mobiltelefon, iPad og andre uavhengige arbeid.


Høyttalerne begynte lydkanaler av telefonen og sluttet å spille når de kalles.

Generelt, kan en mobiltelefon bare overføres til en høyttaler på samme tid, som er et enkelt punkt overføring, og kan ikke være en-til-mange eller en.

Båndbredden av bluetooth, derimot, er vanligvis på 3 megabit per sekund (bluetooth 4.0) følgende, overføringshastigheten er treg, kan ikke overføre filer større ødeleggende musikk, pluss dekoding prosessen, forårsaket bluetooth høyttaler lyden kvalitet har alltid vært en situasjon.


Når det gjelder rekkevidden, bluetooth pleier å ha en klasse 1 og klasse 2 begge formatene, bluetooth-høyttalere er hovedsakelig bruker 2 klasse, overføring avstanden mellom 8-30 meter, i hjemmet miljøet, møbler, vegg og andre hjem apparater som TV , mikrobølgeovner for bluetooth hindringer og forstyrrelser signalet, så den faktiske avstanden er vanligvis 10 meter.


I kontrast, har wi-fi-systemer færre begrensninger på hvordan de fungerer. Wi-fi lyd generelle innebygd wi-fi modul, lyd tilgang til lokalnett (LAN) gjennom en ruter, koble enheter som mobiltelefoner, tavle og lyd, mobiltelefonen sender lydfilen bakgrunn adressen høres, prosessoren, innebygd i lyden fra skyen å laste ned og spille selv. Terminalenheten er bare en fjernkontroll for stereo, som er ansvarlig for "ringer skudd" og deretter arbeide uavhengig stereo, så i teorien innholdskilden av wi-fi er uendelig.


I overføring er av wi-fi vanligvis over 150 MBPS, raskere overføring, sterkere stabilitet og mindre ytre miljø forstyrrelser. I tillegg aktivere høy båndbredde og raskere overføringshastighet også wi-fi lyd å oppnå en én-til-mange, flere par eller selv MULTICONTROL erfaring, som utvider kraftig lyd.


I dag, i overføring av wi-fi, en av den mest vanlige løsningen er DLNA og AirPlay, essensen av de to planene er å bruke wi-fi til å koble til det samme nettverksutstyret, audio produsenter trenger bare å legge disse to løsningene i akustikk , kan brukeren ikke terskelen brukes, er svært praktisk.


Et par:WiFi høyttaler Neste:Bluetooth høyttaler vs wifi høyttaler