sylindrisk, mote design for høyttaler

- Mar 27, 2018-

I de fleste folks minne er lyden den lette i et hjørne av huset, og kan fylles med støvete sorte bokser. Med utviklingen av industriell produktdesign, produksjonsprosess og akustisk teknologi har lydindustrien ikke bare flyttet fra tradisjonell lyd til veien for Wi-Fi intelligent utvikling, men har også sett en betydelig forandring i lydutseendet.

Et interessant fenomen er at de siste årene har mange Wi-Fi-stereoanlegg på markedet vedtatt sylindriske design som Amazon Echo og Google Home. Bose har gitt ut et nytt sett med Bluetooth-høyttalere. SoundLink Revolve-serien bruker også dette designet.

Lydindustrien har vekket en "rund" trend for en stund.


Men er denne typen design trend? Faktisk ikke. Så tidlig som i 2009 hadde det danske lydmerket Libratone allerede lansert ZIPP CLASSIC. Lyden vedtar en sylindrisk design, og produktet har mottatt en rekke designutdelinger når den er på markedet. Denne typen design ble senere "lært" av næringen og dannet den nåværende "sirkulære" trenden.

Fristly, sammenlignet med tradisjonelle stereoanlegg, er den akustiske akustikken åpenbart mer estetisk tiltalende: det minimalistiske, luftige sylindriske utseendet, en vennlig kurve i alle vinkler, i tillegg til et enkelt og elegant fargeskjema, et diamantmaske som kan erstattes etter ønske. Med mulighet for perfekt integrasjon med ulike stiler av hjemme. La lyden fra skjønnheten i ødeleggelsen av kroppen, forvandlet til hjemmemiljøet, den mest blendende utsmykningen.


For det andre gjenoppretter lydbølgene i alle retninger ikke bare lydens sanne natur, men gjør også hvert hjørne av rommet den beste lyttestillingen. Nyt god lydkvalitet, ingen justering, korrekturlesing, og du trenger ikke å holde deg til "keiseren".

Som kjent er lydindustrien en sakte industri innen både akustikk og utseende. Heldigvis har vi fortsatt litt tid til å fange moten.

Et par:Hva er NFC i Bluetooth-høyttaleren Neste:Mote kjære, AI høyttaler Utstyrt med en skjerm