2.1 audio høyttaler utvalg guide

- Oct 07, 2017-

2.1 høyttaler crossover design er å være det viktigste høyttaler og satellitt høyttalere lyd enheten utformet som en fullt band høyttalere, så siden det er bare én høyttaler, teoretisk avspilling frekvensområdet 20 hz til 20 KHZ, men vanskelig å gjøre i selve søknaden , dette kan resultere i alto full nok. Men utformingen av høyttalerne i denne design er hovedsakelig små og vakre.


Det er en crossover design i det viktigste høyttaleren og satellitthøyttalere bruke høyfrekvent høyttaler høyttaler enheten og samlokalisering av en bass høyttaler i enheten, som kan gjøre lav, middels og høy tre delene har god ytelse, men utseendet på denne typen høyttalere generelt ikke ser bra ut. En høyttaler er sjelen
Høyttaleren er en viktig del av hele høyttaler, som en sangerens stemme, som direkte påvirker kvaliteten på høyttaleren.


Først snakke om høyttalere. Høyttaler av multimedia høyttaler kan deles inn i fire kategorier: høy frekvens høyttaler, frekvens høyttaler, lavfrekvente høyttaler og fullt band høyttaler. I henhold til strukturen, det kan deles inn i tre kategorier: kjegle høyttaler, ballen topp høyttaler og plate høyttaler.
Lyden prinsippet om flat høyttalere er ikke helt det samme som for andre høyttalere, og det er ikke lydkvaliteten. I dag, middels og lav-end høyttalerne er hovedsakelig kjegle strukturer, som vist på fig.1 og 2.1 høyttalere brukes hovedsakelig i høyttalere.


For å si det enkelt, avhenger taleren av 2.1 høyttalere hovedsakelig kaliber og membran. 2.1-høyttalere er høyttalere lav standard produkter, diameter størrelsen er vanligvis en høy enhet med 1 tomme, alto enhet med tre inches, i klassen av 5 inches 6,5 inches gjøre selv bass enheten, disse produktene bør gjøres bedre. Og deretter membran. Membranen er sammensatt av mange materialer som fiber papir, ull, PP bassenget (polypropylen sammensatte bassenget), etc. Ulike materialer kan vise ulike vokal personligheter, men ingen karakterer.


Ull bassenget er blandet med ull fiber, men tonen er varm og mild med stor dynamisk farge, og ytelsen er ikke bra. Derfor er preferanse å lytte til musikk, stemme og andre verk. Siden papir bassenget og PP bassenget har den beste tilpasning, tone farge er moderat, kan forstå saldoen i styrke og nåde. I tillegg til sin lave kostnader er det de vanligste i 2.1 høyttalere.


I tillegg har annet materiale bassenget sider noen innflytelse på vibrasjon egenskaper mellomgulvet. Mer vanlig bassenget kanten har papir kanten, klut kant, gummi kanten. Følsomheten av kanten og kanten av papiret er høy, egnet for høyfrekvent ytelse; Papiret brukes for bass enheten for å bløtgjøre bass, men slag vil bli kortere. Sammendrag: kjenne personlighet høyttaler, kan du først introdusere utstillinger eller informasjon ved å se på utstillinger eller informasjon, og ganske enkelt mestrer klangegenskaper høyttalerne. 2. er musikken plass
La oss lytte til musikk å ta hensyn til plass oppsettet musikk miljø. Tilsvarende trenger boksen en musikk-plass for høyttaleren. Design, materiale og prosess for plass vil påvirke resonans og effekt.


Av høyttalerne er av to typer: tre og plast. Nå i lav pris tre høyttalere er stort sett bruker Mikronesia styret som casing materiale, og bruker det meste høy virkelige ren trevirke som kabinett, å unngå resonans og tetting boksen garantere tilfelle tykkelsen på styret, styret kombinert med nær graden mellom er de viktigste faktorene som påvirker kvaliteten.


Velg treeske kroppen, først avhenger det ytterste laget av høyttaler, om det er åpenbart blemme, riper, og så på, søm er ryddig. Som vist i fig.2, er trekassen bedre i utførelse og glatt i linjen. Forsiktig skille mellom casing materialkvalitet, hvis ikke kan fortelle fra felles, kan være i hulrom veggen for hånd knock, hvis platen tykkere, høy tetthet, lyd skal være lav og ingen åpenbare hul klang.
Velg plasteske å se om plastprodukter er grovt, som om røret veggen er tykk, om overflaten er glatt eller ikke. Så må vi avdekke støvdeksel og se produksjonsprosessen av høyttaleren. Dette inkluderer: produksjonsprosessen og høyttalerskruene fast i midten av høyttaleren.


Slå på volumknappen til 3/4 for å kontrollere forseglingen av boksen. Bruk din hånd for å ta rundt høyttaleren. Hvis vinden blåse etter følelsen boksen, vil det være unøyaktig.
Sammendrag: ser boksen, kan du forstå grunnleggende kvaliteten av talerne. Selv boksen gjør ikke lydboksen, den andre plassen av høyttaleren kan ikke være veldig bra.
Strømforsyningen er støtte av høyttaler
Makt delene av talerne er viktig. Det inkluderer delen transformator, delen forsterker, delen linje inngang.


Linjeinngangen inkluderer makt line input og signal-linjers inngang. Det er hovedsakelig for å se om signalet linjen og strømledningen er delt inn i linjen er at signalet linjen og strømledningen angis fra den øvre delen av boksen henholdsvis, og kan ikke bli presset sammen. Ellers får elektromagnetiske bølger av strømkabelen større støy til signallinje. I tillegg bruker til signallinje lotus grensesnittet, som også reduserer input signaltap. Som vist i FIG. 3, angis strømkabler denne høyttaler fra den nedre delen av boksen mens signallinje er koblet fra den øvre delen av boksen kroppen.
Høyttaleren er en aktiv høyttaler, en viktig funksjon er at den har en innebygd forsterker-krets. Men kraft av transformatoren påvirker direkte effekt på den aktive høyttaleren, bare kraften i tilstrekkelig størrelse kan levere forsterkeren og høyttaler enheten.


Forsterker chip i delen forsterker påvirker kvaliteten på lyden av aktive høyttalere. Kvaliteten på tidligere forsterkeren er langt større enn den sistnevnte, spesielt i lyd retning og musikk tekstur.
En effektforsterker kalles vanligvis en forsterker, som er bak forsterkeren av høyttaleren. Dens oppdrag er bare forstørre kraft slik at den kan kjøre høyttaleren, og kombinasjonen av forsterkeren og høyttaleren er ofte referert til som den bakre forsterker-kretsen.
Sammendrag: selv den interne strukturen til høyttalerne ikke er synlig under kjøpet, er det en god sjanse til å se denne delen. I datamaskinen byen er det også noen ganger kjøpmenn viser chip modeller av forsterkeren. IV. nødvendig høyttaler terminologi


Det er ikke bra å velge høyttaleren uten å lese bruksanvisningen, fordi det kan forstå vekten av høyttaler, størrelsen på utseende, tilbehør, om høyttaleren har anti-magnetismen, og vet også ytelse indeksen for den høyttaleren. Noen av de viktigste begrepene knyttet lydboksen bør bli forstått, ikke bare av selgeren.
Populære utgangseffekt (RMS): den effektive power, refererer frekvens egenskaper og harmonisk forvrengning koeffisientene i forsterkeren kan møte de tekniske indikatorene, effektforsterker kan kontinuerlig sinuskurve output signal strøm. Fordi graden av forvrengning ikke er ensartet, kan bare denne indeksen brukes som referanse.


Følsomhet: angir en høyttaler som ikke har noe å gjøre med lydkvalitet og klang av høyttaleren. Følsomheten til vanlige høyttalere er vanligvis mellom 85dB og 90dB, og jo høyere følsomhet, jo lettere er det å bli presset, og lavere makt kravet til forsterkeren.


Dynamisk område: forskjellen mellom de sterkeste og svakeste delene av signalet. Det viser muligheten for høyttaler å håndtere svake signaler. Jo bredere dynamikkområdet, jo lettere er det å høre detaljene i musikk

Et par:Forskjellen mellom Bluetooth-versjoner Neste:Arbeid prinsippet om forsterkeren