Om oss

Vår fabrikk

Zoolor er en profesjonell produsent engasjert i forskning, utvikling, produksjon, salg og service av bluetooth høyttalere.

Vi fokuserer på å levere inspirerende produktdesign og imponerende brukeropplevelse. Brukes til å overgå brukerens forventninger, bruker vi best materiale, maskinvare og nyskapende programvare for å gi høye verdier for kvalitet og produkter.

Vi vil tilby deg de beste produktene med laveste fabrikkpris og topp kvalitet, våre erfarne ting er alltid tilgjengelige for å diskutere dine krav og sikre full kundetilfredshet.

Videre tilbyr vi, i tillegg til standardprodukter, et omfattende utvalg av tilpasningstjenester for å imøtekomme dine spesielle bestillinger.

factory gate.jpg


Vårt produkt

Våre hovedprodukter, inkludert NFC og Bluetooth-kontrollerte høyttalere, Bluetooth-hodetelefoner, øretelefon, strømbank og så videre.

Vi er en profesjonell og erfaren produsent av Bluetooth-høyttalere. Med utviklingen av vårt team og vårt støpeutstyr, er vi dedikert til alle dine OEM bestillinger i samsvar med dine krav.

主图.jpg


Våre fordeler

1 Som en profesjonell produsent. Vi har mer enn 150 arbeidere og 6 produksjonslinjer.

2. Vi har mange års OEM service i tilfeller.

3. Vår daglige produksjon er 10000PCS og kan garantere leveringstid og lager.

4. Vi har et profesjonelt FoU-team på 20 personer i fabrikken vår for å støtte OEM / ODM.

5. Vi har profesjonell QC-team for å kontrollere kvaliteten.

Vårt mål er å være en av de mest pålitelige produsentene av intellektuelle og smarte produkter i verden for kundene og dele stor suksess med agenter, kunder og partnere.

Zoolor forventer det fruktbare samarbeidet med deg!

Vårt sertifikat

Vi føler alltid at all suksess i vårt selskap er direkte relatert til kvaliteten på produktene vi tilbyr. De oppfyller de høyeste kvalitetskravene som følger av ISO9001, CE / Rohs , FCC, KC, BQB retningslinjer og vårt strenge kvalitetskontrollsystem.


Produksjonsprosess


Produksjonsmarked

Vår enestående FoU-avdeling, opplært talent på toppnivå QC staber, støvfri verksted, fasjonable design, god kvalitet og ettersalgsservice gjør at våre produkter er blitt akseptert og kjent av et bredt spekter av kunder i mange land og regioner, inkludert Storbritannia, USA, Brasil, Filippinene, Sverige, Canada, Japan og Afrika, og Zoolor styrker kontinuerlig sin innovativitet og arbeider for større markedsandel.


Vår service

Eksempel tilgjengelighet og policy

Vi tilbyr prøver på kontoen din, ekspresprisen blir refundert når bestillingen er bekreftet.

Garantier / garantier / vilkår og betingelser

Vi forsikrer kvaliteten på bestillingen din samme som prøvene og leveransen vil strengt følge avtalen.

Eksporter behandlingstøtte

Eventuelle henvendelser vil bli besvart av våre profesjonelle ansatte innen 24 timer.

Vi vil hjelpe deg i forsendelse, forsikring og tilbud.

Kundeservice

Vi vil takle din tilbakemelding på alvor og vi er klare til å utarbeide en tilfredsstillende løsning sammen med deg.

Vi leverer også OEM og ODM service eller varer med eget design, tilpasset bedriftslogo og motto. Vi sparer ingen innsats for å holde kvalitetskontroll og forsendelsesplan, og konkurransedyktig pris, selvfølgelig, for å møte alle individuelle behov.